Telefon
E-mail
Molnár CsillaPszichológus

Üdvözlöm!


Molnár Csilla pszichológusMolnár Csilla tanácsadó szakpszichológus, közgazdász és Business & Life Coach vagyok.

Hiszem, hogy az egészséges embereknek is szükségük van időnként pszichológus vagy coach szakember segítségére, hogy hatékonyan követhessék és megvalósíthassák céljaikat, és teljesebb, harmonikusabb életet élhessenek.

Tanácsadói munkám során integratív megközelítéssel dolgozom, működésemet a személyközpontúság, a harmóniára törekvés, valamint a folyamatos szakmai fejlődés jellemzi.

Pszichológus és közgazdász diplomáimat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen Tanácsadó szakpszichológusként végeztem krízis szakirányon. Az Oxford Brooks Unversity képzésében Management Diplomát szereztem. Valamint Business & Life Coach képzést végeztem.

Pszichológia továbbképzés tekintetében az Autogén Tréninget, mint relaxációs módszert, Szimbólumterápiás módszert sajátítottam el. További folyamatban lévő módszerspecifikus képzéseim: Integratív hipnoterápia, Sématerápia, Brainspotting.

Multinacionális üzleti környezetben HR területen több mint 20 év, ezen belül 17 év Humán Erőforrás felsővezetői, valamint több év külföldön töltött felsővezetői szakmai tapasztalattal rendelkezem. Ezenkívül az ELTE budapesti Pedagógia és Pszichológia karán oktatok pszichológiai és angol nyelven üzleti tantárgyakat.

Pszichológus és Coach-ként abban tudok Önnek segítséget nyújtani, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, fejlessze önismeretét és saját erőforrásait jobban tudja használni céljai elérése és életminőségének jobbítása érdekében.

Szeretettel várom pszichológiai tanácsadásra Szombathelyen!


Minden változás egy kis lépéssel kezdődik!


Időpont kérésért hívjon bizalommal!
Tel: 06 20 458 3018

Üdvözlettel,
Molnár Csilla

Pszichológus, pszichológiai tanácsadás, relaxáció, stresszkezelés, életvezetési tanácsadás Szombathelyen

Miben segíthetek?

Miben segíthetek?

Relaxáció

Relaxáció

Business & Life Coaching

Business & Life Coaching